​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon: 44 48 49 22 / 20 28 43 39

auroSTEP - optimalt supplement til eksisterende energikilde

Det populære solvarmesystem auroSTEP giver dig mulighed for at anvende den nyeste solvarmeteknologi til brugsvandsopvarmning med et minimum af besvær og til en fornuftig pris. Anlægget kan kombineres med gængse varmesystemer, og er også den ideelle løsning til fritids- og sommerhuse, som kan udnytte og opnå den maksimale effekt af sommerens sol.
 
auroSTEP er et såkaldt tømmeanlæg, som leveres komplet med en solvarmebeholder på 250 eller 350 liter, formonteret solarpumpe, integreret solarstyring samt 2 eller 3 effektive pladesolfangere. På auroSTEP ydes der 5 års garanti. Nemmere kan det ikke gøres.
 
auroSTEP er naturligvis let og enkel at betjene, ikke mindst via det oplyste display med dansk tekst. Med auroSTEP kan en gennemsnitshusholdning få op til 60% af det varme brugsvand leveret direkte med solen og dermed spare mange penge på den konto.
 
auroSTEP leveres i 2 varianter. På den ene version kan man supplere solvarmen med en olie-, fastbrændsels- eller gaskedel. Den anden version har et indbygget elektrisk varmelegeme i den øverste del af beholderen, som kan anvendes til ekstra opvarmning i f.eks. elopvarmede huse.
 
  • Solvarmeanlæg leveret komplet med solvarmebeholder på 250 eller 350 liter,
  • 2-3 solfangere, integreret solarpumpe og solarstyring
  • Solvarmevæske er påfyldt
  • Nem og enkel installation ”tømmeanlæg”
  • Energibesparende supplement til nuværende varmekilde – spar 60% på det varme brugsvand
  • Pris-rigtig solvarmesystem for enfamiliehuse
  • 5 års garanti
     
Send forespørgsel vedr. produkt: Vaillant

Jan Hansen VVS A/S

Walgerholm 5

3500 Værløse
Telefon: 44484922/2028 4339

E-mail: jh@jh-vvs.dk

Vi er medlem af: