​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon: 44 48 49 22 / 20 28 43 39

Jord som varmekilde
Weishaupt brine/vand varmepumper henter varmen op fra jorden ved hjælp af jordsonder eller jordslanger. En meget pålidelig varmekilde, som altid vil være til rådighed.
Brine/vand-varmepumper (WWP S)
Weishaupt brine/vand varmepumper udnytter varmen, som findes i jorden. Varmen hentes op via jordsonder eller jordslanger, som via brinen leder jordvarmen ind i huset.

Varmepumpen overfører varmen til kølemidlet og pumper det op til det ønskede temperaturniveau. Idet der ikke dannes røggasser, er der ikke behov for en skorsten.

Høj energiudnyttelse
For hver kW (elektrisk energi) genererer en Weishaupt brine/vand-varmepumpe op til fem gange så meget varmeenergi. Disse varmepumper er således blandt de mest energieffektive på markedet.

Til ethvert behov
Weishaupt brine/vand-varmepumper kan leveres med ydelser fra 5 til 130 kW. Til modernisering af varmeforsyningen i eksisterende byggeri kan man få højtemperaturanlæg med fremløbstemperaturer op til 75 °C.

Meget støjsvag
Weishaupt varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Dette skyldes bl.a. den komplet lyddæmpede inderkappe samt den højtydende kompressor uden mekaniske ventiler.

Også til køling
Brine/vand-varmepumpen fra Weishaupt kan ud over opvarmning også anvendes til køling i huset. Med den såkaldte "passive køling" anvendes den konstant lave jordtemperatur om sommeren, og der sendes "koldt" varmtvand gennem systemet. Varmekredsen bliver således til en kølekreds.

Alle dele fra samme leverandør
Alt tilbehør lige fra pumper i energiklasse A til rumtermostater passer perfekt sammen. Weishaupt sørger også for jordvarmeboringen og tilslutningen til varmepumpeanlægget

Enkel betjening
Med den integrerede betjeningsenhed er det enkelt at indstille anlægget blot via få trin. Teksten i displayet er letforståelig.

Komplet varmeforsyning
Varmepumpen sørger også for varmt brugsvand i huset. Weishaupt Kombibeholder (WKS) er en specielt elegant løsning, hvor alle forbindelseselementer mellem varmepumpe og varmeforsyning er samlet i en kompakt indretning.

Lang levetid
Materialerne af høj kvalitet, den solide konstruktion og den anerkendte teknologi giver problemfri drift i mange år.

Tilskudsberettiget
Varmepumperne fra Weishaupt er yderst effektive og derfor berettigede til tilskud. I Weishaupt tilskudsmidler kan De undersøge, hvordan De kan opnå tilskud til varmepumper.
Varmepumpe med jordslanger.
Snittegning af en brine/vand-varmepumpe.
Send forespørgsel vedr. produkt: Jord som varmekilde

Jan Hansen VVS A/S

Walgerholm 5

3500 Værløse
Telefon: 44484922/2028 4339

E-mail: jh@jh-vvs.dk

Vi er medlem af: