​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon: 44 48 49 22 / 20 28 43 39

Vand som varmekilde
Weishaupt vand/vand-varmepumperne udnytter den konstante varme i grundvandet og giver derfor det højeste energiudbytte overhovedet. For at kunne udnytte varmen skal der etableres en vandboring.
Vand/vand-varmepumper (WWP W)
Weishaupt vand/vand-varmepumperne henter varmen fra grundvandet. Vand er den mest effektive varmekilde til varmepumper.

For at kunne udnytte denne varmekilde skal der etableres en vandboring. Grundvandet, som altid er konstant tempereret, bliver pumpet op, og varmen overføres til varmepumpen. Derefter ledes vandet ned i jorden igen via returbrønden. Varmepumpen pumper den udvundne varme op til det ønskede temperaturniveau og varmer huset op.

Høj energiudnyttelse
For hver kW (elektrisk energi) genererer en Weishaupt vand/vand-varmepumpe op til 5,5 kW varmeenergi. Disse varmepumper er derfor blandt de mest energieffektive på markedet.

Til ethvert behov
Weishaupt vand/vand-varmepumper kan leveres med ydelser fra 9 til 100 kW. Til modernisering af varmeforsyningen i eksisterende byggeri kan man få højtemperaturanlæg med fremløbstemperaturer op til 75 °C.

Meget støjsvag
Weishaupt varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Dette skyldes bl.a. den komplet lyddæmpede inderkappe samt den højtydende kompressor uden mekaniske ventiler.
 
Også til køling
Vand/vand-varmepumpen fra Weishaupt kan ud over opvarmning også anvendes til køling i huset. Med den såkaldte "passive køling" anvendes om sommeren den konstant lave grundvandstemperatur, og der sendes "koldt" vand gennem systemet.

Alle dele fra samme leverandør
Alt tilbehør passer perfekt sammen - lige fra pumper i energiklasse A til rumtermostaterne. Weishaupt sørger også for etablereringen af vandboringerne og for tilslutningen til varmepumpeanlægget
 
Enkel betjening
Med den integrerede betjeningsenhed er det enkelt at indstille anlægget blot via få trin. Teksten i displayet er letforståelig.

Komplet varmeforsyning
Varmepumpen sørger også for varmt brugsvand i huset. Weishaupt Kombibeholder (WKS) er en specielt elegant løsning, hvor alle forbindelseselementer mellem varmepumpe og varmeforsyning er samlet i en kompakt indretning.
 
Lang levetid
Materialerne af høj kvalitet, den solide konstruktion og den anerkendte teknologi giver problemfri drift i mange år. I kraft af Weishaupt vand/vand-varmepumpernes solide konstruktion kan de anvendes til næsten alle vandkvaliteter. For ydelser over 27 kW er det nødvendigt at foretage en grundvandsundersøgelse forinden.
 
Tilskudsberettiget
Varmepumperne fra Weishaupt er yderst effektive og derfor berettigede til tilskud. I Weishaupt tilskudsmidler kan De undersøge, hvordan De kan opnå tilskud til varmepumper.
Funktionsskema for et vand/vand varmepumpeanlæg.
Snittegning af en vand/vand-varmepumpe.
Send forespørgsel vedr. produkt: Vand som varmekilde

Jan Hansen VVS A/S

Walgerholm 5

3500 Værløse
Telefon: 44484922/2028 4339

E-mail: jh@jh-vvs.dk

Vi er medlem af: